Boutique jachthaven

UNIEK IN LIMBURG

MaasParc Asselt is een luxe jachthaven in het dorpje Asselt (vlakbij Roermond) waar kwaliteit, comfort en beleving hoog in het vaandel staan. Het exclusieve karakter van deze fraai ontworpen boutique jachthaven wordt gecombineerd met duurzaamheid, pure elegantie en functionaliteit tot in elk detail. Door de unieke en rustige ligging aan de Asseltse Plassen, onderdeel van de Maasplassen, is MaasParc Asselt de perfecte uitvalsbasis om de diversiteit van de omgeving te ontdekken.

HOSPITALITY SERVICE

Bij MaasParc Asselt zien we u als ‘member’ en nooit als bezoeker of passant. U ontvangt een unieke toegangscode waarbij u gebruik kunt maken van een breed aanbod aan luxe voorzieningen en faciliteiten. Wij streven naar de beste hospitality service waarbij u als member altijd centraal staat.

Zo is er gratis WiFi en werken we met een innovatief energiemanagement en betaalsysteem zodat u 24/7 van alle gemakken voorzien bent, veilig en vertrouwd! We ontvangen u graag in de lobby of het gezellige loungeterras van het MP/A Clubhouse. Bij de receptie en de havenmeester kunt u terecht voor hulp, tips of vragen.

Op jacht naar een luxe havenplaats?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.