Ligplaatsen

Extra breed en van alle gemakken voorzien

MaasParc Asselt beschikt over een maximale capaciteit van 287 grote en extra brede ligplaatsen en havenboxen voor boten en jachten van twaalf tot maar liefst dertig meter. Er is stroom- en drinkwatervoorziening per ligplaats. De ruime hoofdsteigers hebben een breedte van 3 meter en lopen uit naar de 1 meter brede vingerpieren. Er is gekozen voor een innovatief drijvend steigersysteem. Door een modulaire opbouw is deze flexibel af te stemmen op individuele wensen zoals een aanvullend drijvend terras langs uw boot.

Het exclusieve karakter van deze fraai ontworpen jachthaven wordt gecombineerd met functionaliteit, pure elegantie en duurzaamheid tot in elk detail. Het exclusieve karakter van deze fraai ontworpen jachthaven wordt gecombineerd met functionaliteit, duurzaamheid en een breed aanbod aan faciliteiten.
Prijzen zijn vanaf ca. € 75.000,00 excl. BTW.

Bekijk faciliteiten Prijslijsten aanvragen

Te huur of als investering

Of u nu kiest voor het huren of de aanschaf van een ligplaats of havenbox. Investeert u voor een aantrekkelijk rendement uit verhuuropbrengsten, voor eigen gebruik of juist voor een combinatie van beiden? Bij MaasParc Asselt heeft u alle vrijheid. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld waarbij de focus ligt op volledige ontzorging. Van verhuur en beheer tot aan boekingen en administratieve afhandelingen.

PASSANTENPLEKKEN

Ook voor passanten is MaasParc Asselt een prima bestemming: Onze passantensteiger biedt plek aan diegenen die op doorreis zijn.

RESERVEREN

Ligplaatsen zijn beschikbaar op aanvraag. Of u nu wilt reserveren voor verhuur of u wilt investeren in uw eigen ligplaats.

Contact

Duurzame materialen

Duurzaamheid staat in een hoog vaandel bij MaasParc Asselt. Naast een uitgebreid e-laad park, zonnepanelen en duurzame afvalscheiding is er met de realisatie van de jachthaven zoveel mogelijk met duurzame materialen gewerkt. Zo is het materiaal van het loopdek op de steigers een combinatie van 70% PEFC (keurmerk voor duurzaam bosbeheer) gecertificeerd hout met een milieuvriendelijk polymeer. Deze massieve dekdelen hebben een natuurlijke uitstraling, zijn makkelijk te onderhouden en zijn vrij van splinters, vriendelijk voor blote voeten en antislip, zelfs als het loopdek nat is. Het materiaal is volledig recyclebaar.

Op jacht naar een luxe havenplaats?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.