De Maasplassen

Nederlands grootse water(sport) recreatiegebied

De Limburgse Maasplassen; een afwisselend en uitgestrekt gebied van kleine en middelgrote waterplassen met veel afmeermogelijkheden die met elkaar verbonden zijn door de Maas en kleine sluisjes. Langs vele pittoreske dorpjes, gezellige stadskernen en prachtige natuurgebieden in Nederland en Belgisch Limburg.

Ruim 3000 hectare aan waterplezier

Met een oppervlakte van ruim 3000 hectare het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Werkelijk alle ingredi├źnten zijn dan ook aanwezig voor een magische dag op of aan het water. Varen of zeilen, zwemmen of pootjebaden, surfen, kano├źn of suppen, wakeboarden of gewoon in stilte genieten vanaf een van de vele terrasjes met uitzicht over het water.

Ideale uitvalsbasis voor korte en lange vaartochten

MaasParc Asselt is een ideale uitvalsbasis voor korte en lange vaartochten langs de Maasplassen. Over de mooie vaarwegen vaar je makkelijk van de ene plas naar de andere en kun je aanmeren bij een van de diverse beachclubs en natuurlijk aan de Roerkade in het centrum van Roermond. Informeer bij de havenmeester naar de verschillende vaarroutes en aanmeermogelijkheden.

Op jacht naar een luxe havenplaats?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.